TOPLO / HLADNA PREDJELA

– Hladna plata “Vladimir“ za 2 osobe

(Pršut, buđola, špek, kobasica tvrdi sir, sir s vrhnjem)  – 18,00€

– Papričice punjene sirom

(slatko ljute papričice punjene kockicama sira na podlozi od rikole)7,00€

– Fettuccine Mare e monti

(tjestenina s plodovima mora i gljivama na bijelo) – 14,00€

-Rižoto s plodovima mora na crveni – 14,00€

– Pohani sir sa tartar – 7,00€

– Salata od piletine – 10,00€

JUHE

– Goveđa juha – 3,50

– Zagorska juha – 4,50

– Krem juha od povrća – 4,50€

RIBLJA JELA

– Pržene lignje sa tartar umakom – 12,00€

– Filet lososa na žaru

(blitva i krumpir, tršćanski umak) – 22,00€

– Filet brancina na žaru

(blitva i krumpir, tršćanski umak) – 22,00€

– Filet brancina u bijelom vinu i limunu – 22,00€

PONUDA STEAKOVA

– Beefsteak (300 g) – 30,00€

– Beefsteak u umaku od zelenog papra – 32,00

– Ribeye s prilogom (300 g) – 24,00€

– Tagliata od ramsteaka (grill povrće, Grana Padano)24,00€

– Teleći steak (grill povrće, kroketi)22,00€

GLAVNA JELA

Odrezak „Snobok“

(pureći file punjen svježim sirom, slatko ljutim papričicama i kulenom, paniran krušnim mrvicama i bućinim košticama) – 16,00€

– Zagrebački odrezak (svinjski)14,00€

– Bečki odrezak (svinjski)12,00€ 

Svinjski medaljoni u umaku od šampinjona (njoki) – 16,00€

ROŠTILJ

– Plata “Vladimir“ (za 2 osobe)

(Zagrebački odrezak, punjena vješalica, pileći medaljon omotan špekom, ćevapi…luk, ajvar, krumpir, povrće, lepinja) – 32,00€

-Plata “Zagorski cug” (za 2 osobe)

(tagliata od ramsteaka, teleći steak, pileči medaljon omotan špekom, svinjski medaljon…luk, ajvar, krumpir, povrće, lepinja) – 40,00€

Odrezak „Lazanec“

svinjski lungić punjen sirom i šljivama, omotan špekom sa krumpir) – 20,00€

Odrezak “Veseli zagorac“

(svinjski lungić omotan špekom sa kroketima i povrćem) – 20,00€

Rolica “Vladimir“

 (pileća rolica omotana špekom, punjena sirom i pršutom, s krumpirom i bijelim umakom od šampinjona) – 16,00€

– Ćevapi u lepinji – 8,00€

– Puretina sa žara – 12,00€

VIKEND PONUDA GOTOVIH JELA

– Teletina na pekarski s krumpirom / Junetina a la wild s njokima

(salata, kruh) – 16,00€

SALATE

 – Sezonska salata (miješana, zelena, kupus, rajčica) – 3,50€

– Luk – 2,00€ 

 – Šopska salata

(rajčica, krastavci, paprika, slani sir) – 6,00€

Slatko ljute papričice – 5,00€

– Grah salata sa bućinim uljem – 4,50€ 

PRILOZI

– Grill povrće / kuhano povrće – 5,00€ / 4,00€

– Prženi krumpir (pomfrit /police / wedges)  – 3,50€ 

– Blitva sa krumpirom / pekarski krumpir – 4,00€

– Kroketi – 4,00€

– Riža –3,00€

– Šampinjoni sa žara – 5,00€

Njoki – 4,00€

– Kruh / lepinja – 0,60€ / 1,20€

 UMACI

– Tartar, tršćanski umak, umak od zelenog papra, umak od šampinjona / majoneza, ajvar, ketchup, kajmak

2,50€ / 1,50€

DESERTI

– Zapečeni štrukli od sira – 6,00€

– Pečeni štrukli od sira – 4,50€

– Palačinke (čokolada, marmelada / orasi) – 5,00€ / 5,50€

– Torta – 6,00€

Dnevni kolač – 5,00€

– Monoporcija – 6,50€

GABLECI

– Mesni i jušni – 7,00€

– Lignje (prženi krumpir, blitva sa krumpirom (samo petkom)) – 9,00€

– Riba (prženi krumpir, blitva sa krumpirom (samo petkom)) – 10,00€