TOPLO / HLADNA PREDJELA
– Hladna plata “Vladimir“ za 2 osobe
(Pršut, buđola, špek, tvrdi sir, sir s vrhnjem) – 18,00€
– Papričice punjene sirom
(slatko ljute papričice punjene kockicama sira na podlozi od rikole) – 7,00€
– Tjestenina „po domaći“
(tjestenina sa piletinom, špekom, tikvicama i paprikom) – 12,00€
– Rižoto „Zagorski vegec“
(rižoto sa tikvicama, paprikom i gljivama) – 10,00€
– Pohani sir sa tartar umakom – 7,00€
– Salata od piletine – 8,00€
JUHE
– Goveđa juha – 3,50€
– Zagorska juha – 4,00€
– Krem juha od povrća – 4,00€
RIBLJA JELA
– Lignje sa žara sa trščanskim umakom – 12,00€
– Pržene lignje sa tartar umakom – 12,00€
– File lososa na žaru sa trščanskim umakom – 22,00€
– Fettuccinee Mare e monti
(tjestenina sa plodovima mora i gljivama u bijelom umaku) – 14,00€
Rižoto sa plodovima mora (crveni umak) – 14,00€
PONUDA STEAKOVA
– Beefsteak (300 g) – 30,00€
– Beefsteak u umaku od zelenog papra – 32,00€
– Ramsteak (300 g) – 20,00€
– Tagliata od ramsteaka (grill povrće, Grana Padano) – 24,00€
– Teleći steak (grill povrće, kroketi) – 21,00€
GLAVNA JELA
Odrezak „Snobok“
(pureći file punjen svježim sirom, slatko ljutim papričicama i kulenom, paniran krušnim mrvicama i bućinim košticama) – 16,00€
– Zagrebački odrezak (svinjski) – 14,00€
– Bečki odrezak (pureći / svinjski) – 12,00€ / 11,00€
– Svinjski medaljoni u umaku od šampinjona (njoki) – 16,00€
– Pileći medaljoni u bijelom umaku sa gljivama (njoki) – 15,00€
ROŠTILJ
– Plata “Vladimir“ za 2 osobe
(Zagrebački odrezak, svinjski lungić omotan špekom, otkošteni batak – zabatak, pileća rolica…luk, ajvar, krumpir, povrće) – 28,00€
-Plata “Zagorski cug” za 2 osobe
(tagliata od ramsteaka, teleći steak, pileči medaljon,
otkošteni batak – zabatak
…luk, ajvar, krumpir, povrće, lepinja) – 35,00€
Odrezak „Lazanec“
svinjski lungić punjen sirom i šljivama, omotan špekom sa krumpir) – 20,00€
Odrezak “Veseli zagorac“
(svinjski lungić omotan špekom sa kroketima i povrćem) – 20,00€
Rolica “Vladimir“
(piletina, sir, pršut, krumpir, bijeli umak od šampinjona) – 15,00€
– Ćevapi u lepinji – 8,00€
– Puretina sa žara – 11,00€
DJEČJI MENI
– Ćevapi (krumpir) – 6,00€
– Bečki odrezak (puretina, krumpir) – 6,50€
SALATE
– Sezonska salata (miješana, zelena, kupus, rajčica) – 3,00€
– Luk – 2,00€
– Šopska salata – 5,00€
– Slatko ljute papričice – 4,00€
– Grah salata sa bućinim uljem – 4,00€
PRILOZI
– Povrće sa žara / kuhano povrće – 4,00€
– Prženi krumpir (pomfrit /police / wedges) – 3,50€
– Blitva sa krumpirom / pekarski krumpir – 3,50€
– Kroketi – 4,00€
– Riža –3,00€
– Šampinjoni sa žara – 5,00€
– Njoki – 3,50€
– Kruh / lepinja – 0,60€ / 1,00€
UMACI
– Tartar, tršćanski umak, umak od zelenog papra, umak od šampinjona / majoneza, ajvar
2,50€ / 2,00€
DESERTI
– Zapečeni štrukli od sira / kuhani štrukli od sira – 6,00€
– Pečeni štrukli od sira – 4,50€
– Palačinke (čokolada, marmelada / orasi) – 4,00€ / 5,00€
– Torta – 5,00€
– Kolač – 5,00€
– Sladoled (kugla) – 2,00€
GABLECI
– Mesni i jušni – 6,00€
– Lignje (prženi krumpir, blitva sa krumpirom (samo petkom)) – 8,00€
– Riba (prženi krumpir, blitva sa krumpirom (samo petkom)) – 9,00€